Ποδολογία Θεσσαλονίκη

Ραγάδες

ΡαγάδεςΟι ραγάδες-σχασίματα εμφανίζονται στον κερατοειδή χιτώνα. Στο πέλμα, στην εξωτερική πλευρά και ιδιαίτερα στην φτέρνα.
Εκτός από την αντιαισθητική εικόνα, μπορεί να προκαλέσουν πόνο και είναι εύκολο να μολυνθούν από βακτηρίδια, ιούς και μύκητες.Αιτίες ραγάδων

Υπάρχουν διάφορες αιτίες για το σχάσιμο του δέρματος. Αιτίες θεωρούνται π.χ. η αφυδάτωση του δέρματος, παραμορφώσεις του ποδιού, ερεθισμοί του δέρματος από ακατάλληλα παπούτσια, οι συνθήκες εργασίας, το υπέρβαρο, μεταβολές στον οργανισμό οι οποίες προκαλούν την έλλειψη συντήρησης των άνω στοιβάδων του δέρματος και γήρανση. Τα σχασίματα εμφανίζονται επίσης σε περιπτώσεις ψωρίασης, ασθένειας των λεπιών, νευροδερματίτιδα και άλλες δερματικές ασθένειες.

Λύση στο πρόβλημα των ραγάδων

Παρέχουμε αξιόλογη βοήθεια απομακρύνοντας τις σκληρύνσεις και εφαρμόζοντας μηχανική εργασία σε κάθε ραγάδα μεμονωμένα, ιδιαίτερα εάν τα σχασίματα είναι βαθιά.
Ειδικές θεραπείες με άριστα αποτελέσματα, σε αυτήν την περίπτωση είναι τα παραφινόλουτρα όπως και τα αεροστεγώς κλειστά επιθέματα.

Τα πέλματα με σκληρύνσεις και ραγάδες, χρειάζονται ιδιαίτερα προσεκτική φροντίδα η οποία δεν πρέπει να περιορίζεται μόνον στην μηνιαία απομάκρυνση των σκληρύνσεων από ποδολόγο. Την υπόλοιπη θεραπεία πρέπει να την κάνει κανείς στο σπίτι με εξειδικευμένες κρέμες που ενυδατώνουν το δέρμα και διατηρούν την φυσική του ελαστικότητα.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά προϊόντα


Eπικοινωνία

Home
Κέντρο ποδολογίας
Γραβιάς 12
54645 Θεσσαλονίκη
Phone
+30.2310850066
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
Map


Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 9.00 - 20.00
Σάββατο: 9.00 - 15.00

Facebook Twitter GPlus

Valid XHTML 1.0 Transitional