Ποδολογία Θεσσαλονίκη

Κακοσμία

Απολύμανση υποδημάτων - Κακοσμία παπουτσιών

Η κακοσμία των ποδιών μπορεί να μας φέρει πολλές φορές σε δυσάρεστη θέση. Από την κακοσμία των ποδιών υποφέρουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
Ο βασικότερος κανόνας είναι να φροντίζουμε την υγιεινή των ποδιών μας, να τα πλένουμε σε τακτική βάση και να φροντίζουμε να είναι πάντα καθαρά και στεγνά.

Η κακοσμία αντιμετωπίζετε με προϊόντα που ρυθμίζουν την εφίδρωση (δημιουργία του ιδρώτα) και καταπολεμούν δραστικά την διάσπαση των βακτηρίων (από όπου προκύπτει η κακοσμία), εμποδίζοντας συγχρόνως την ξηρότητα του δέρματος.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό, να αερίζουμε συχνά τα παπούτσια μας. Το καλοκαίρι αποφεύγουμε να φοράμε κλειστά παπούτσια, ιδιαίτερα με γυμνό πόδι γιατί ο ιδρώτας και η κακοσμία αυξάνονται και ευνοούν την ανάπτυξη των μυκήτων.

Απολύμανση υποδημάτων

Στην καθημερινή μας ζωή στο σπίτι, στην εργασία, κατά τη διάρκεια αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων αναψυχής, ξενοδοχεία, spa, ακόμη και στα νοσοκομεία, κινδυνεύουμε από ασθένειες που προκαλούνται από την έκθεση βακτηρίων, ιών και μυκήτων.
Όταν τα βακτήρια και οι μύκητες αναπτυχθούν και ευδοκιμήσουν, συχνά συνοδεύονται από δυσάρεστες οσμές.
Δυστυχώς όμως, πολλά αντικείμενα ούτε προστατεύονται, ούτε απολυμαίνονται με τα γνωστά έως σήμερα μέσα.

Το Klenz είναι η λύση του προβλήματος


Εξουδετερώνει όλα τα βακτηρίδια και διασπά τα μόρια της δυσοσμίας σε υδρογόνο και άζωτο, χωρίς τη χρήση βλαβερών χημικών. Λειτουργεί με όζον και σωματίδια ασημιού.

Η απολύμανση με το Klenz είναι πλέον μια απλή, φθηνή και ήπια λύση. Σε 8 λεπτά μειώνονται τα βακτηρίδια στο 98% και οι οσμές εξαλείφονται στο 100%, χωρίς χημικά, χωρίς θερμότητα και συνεπώς, φιλικά προς το περιβάλλον.

Αντικείμενα που απολυμαίνονται με τη μορφή Klenz

Εδώ είναι μερικά ιδιαίτερα αξιοσημείωτα παραδείγματα:

Τα τηλέφωνα έχουν υψηλότερη επιβάρυνση των βακτηρίων από καθίσματα τουαλέτας και όχι μόνον.
Τα αγαπημένα χνουδωτά παιχνίδια των παιδιών έχουν μια επικίνδυνη συγκέντρωση των βακτηριδίων.
Ένα μέσο ποδοσφαιρικό παπούτσι είναι μολυσμένο με 140.000 σπόρια μυκήτων.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται ευρέως στην καθημερινή μας ζωή, τα οποία έχουν ένα κοινό, δεν πλένονται με ζεστό νερό και δεν επιδέχονται επεξεργασία με χημικά απολυμαντικά.

 

Σχετικά προϊόντα:

Σχετικά προϊόντα:


Eπικοινωνία

Home
Κέντρο ποδολογίας
Γραβιάς 12
54645 Θεσσαλονίκη
Phone
+30.2310850066
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
Map


Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 9.00 - 20.00
Σάββατο: 9.00 - 15.00

Facebook Twitter GPlus

Valid XHTML 1.0 Transitional